Mérők

Megbízhatóság

és pontosság

Mérők, melyek megfelelnek

a jövő követelményeinek

A fogyasztási és állapotadatok pontos mérésének alapját a pontos és megbízható mérőegységek jelentik. És a Brunata közel hozza a jövőt ezen a területen is. Technológiailag mérőink élen járnak a pontosság, a tervezés és a jövőálló hálózati technológia tekintetében.

Radiátor mérők

Elektronikus precíziós mérőket telepítünk minden hőforrásra, mint például a radiátorok.

Tudjon meg többet

Fejlett elektronikus mérők, amelyek minden forrásból származó teljes hőfogyasztást figyelnek. Például egy lakásban a padlófűtés.

Vízfogyasztás mérők

Megbízható mérők, amelyek biztosítják a vízfogyasztás pontos és méltányos elosztását. Beépített biztonság az esetleges szivárgások, például wc-k folyamatos folyása vagy más állandó vízfogyasztás bejelentésekor.

Villamos energiafogyasztás mérőegységek

Kompakt elektronikus mérők a villamosenergia-fogyasztás pontos rögzítéséhez és az ingatlan teljes villamosenergia-fogyasztásának nyomon követéséhez.

Füstjelzők

Növeli a biztonságot az "öndiagnózissal", és értesítést küld az elemek cseréjének szükségességéről.

Páratartalom és hőmérséklet mérők

A szoba hőmérsékletének és a levegő páratartalmának mérésével elkerülhető az alacsony belső hőmérséklet, és észlelhetővé válnak többek között a veszélyes hőhidak is.

Szén-dioxid mérők

Érzékeli a helyiség szén-dioxidszintjét, hőmérsékletét és relatív páratartalmát. Fontos információk az ingatlan beltéri hőmérsékletének optimalizálásához.

Szivárgás érzékelők

Érzékeny mérő, amely érzékeli a vizet, és szivárgás esetén riasztást küld. Hatalmas költségeket takaríthat meg az ingatlan az időben érkező figyelmeztetésnek köszönhetően.

Nem tudja milyen

mérőt alkalmazzon?

Lépjen kapcsolatba értékesítési részlegünkkel, hogy többet is meg tudhasson mérőegységeinkről és arról, hogy melyikre van szüksége.

Lépjen kapcsolatba most