IoT

Intelligens és

jövőbe mutató technológia

Szeretne előrelépni

a jövőben?

A Brunata készen áll a saját IoT rendszerével, amely a végtelen lehetőséget biztosít Önnek, hogy optimalizáljon mindent az erőforrás-fogyasztástól beltéri hőmérsékletig, az épület állapotáig és a lakosok életminőségéig. Mindezt kevesebb idő veszteséggel és gonddal az Ön , mint tulajdonos vagy adminisztrátor számára.

A hálózat lényege a LoRaWAN®. Hálózati technológia, amely lehetővé teszi az adatok nagy számú egyedi mérőkből és érzékelőkből való gyűjtését. Ezeket az adatokat a Brunata saját felhőkiszolgálójában gyűjtjük, feldolgozzuk, láthatóvá tesszük és visszaküldjük a felhasználóknak, akik világos és naprakész áttekintést kapnak az állapotról és a fogyasztásról.

Mi a LoRaWAN®?

A LoRaWAN® egy úgynevezett alacsony fogyasztású/nagy hatótávolságú hálózat, amely nagy fizikai területeket képes lefedni, könnyen telepíthető és nagyfokú adatbiztonsággal tud működni. LoRaWAN® egyfajta nyílt technológia, amely nem szolgáltatóhoz kötött.

Hat konkrét előny

  • Teljes áttekintés az ingatlan fogyasztásáról és állapotáról a lehető legkisebb zűrrel és időfelhasználással.
  • Minden létfontosságú mérő adat elérhető online, így a lakásba való bejutás csak rendkívüli meghibásodás esetén szükséges.
  • A problémák elhárításának lehetősége a nedvesség, a szivárgások, a hőveszteség és a romló beltéri hőmérséklet korai felismerésével.
  • Egyedülálló eszközök az energia optimalizálásához és a költségek megtakarításához a lakosok, a tulajdonosok és az adminisztrátorok számára.
  • Jól működő, kiváló minőségű ingatlanok a lakosok és a felhasználók számára.
  • Hozzáférés az időtálló IoT-hez, amely támogatja az intelligens otthonokat, az intelligens épületeket és az intelligens városokat.

Ablak

a jövőre

Lépjen kapcsolatba velünk, hogy többet megtudjon a lehetőségekről, melyekkel igatlana intelligens épületté válhat.

Lépjen kapcsolatba most