Eset

Nagyobb hatékonyságot ér el

az online jelentéskészítéssel

Az összes lakó és költség információ nyomon követése ijesztő feladatnak tűnhet. A Lejerbo-nál a legegyszerűbb és leghatékonyabb módot választották az online jelentés használatával, amely a Brunata számos online szolgáltatásának egyike. Itt lehetősége van arra, hogy áttekintést nyújtson az aktuális lakó információkról és fogyasztási számlákról, valamint módosítsa ezeket az információkat.

Amikor Brunata meglátogatta Lejerbo-t, világossá vált, hogy az online jelentés jelentős szerepet játszik egy vezetői szervezet mindennapi munkájában. Beszéltünk a rendszer három gyakori felhasználójával a Lejerbo fogyasztási osztályáról, nevezetesen Gitte Jensennel, Maja Mirjanic-val és Susanne Kühl-lel, akik a rendszert többek között az adatok lekérésére, számlák elkészítésére és a lakosok költségeivel és részletfizetésével kapcsolatos jelentések készítésre használják. Gitte Jensen azt mondja:

“Könnyű létrehozni a részletfizetésről szóló jelentéseket, mert csak közvetlenül be kell lépni egy fájlba, és szuper egyszerűnek tűnik a számla kiállítása. Minden gyorsan egy helyre kerül és már nyomtathatod is. Ez nagyszerű”.

Nagyobb haszon

A mindennapi életben, ahol számos feladatra kell kiváló megoldást találni, az adminisztratív terhek enyhítése kiemelt fontosságú. Az Online Jelentés megismerése kétségtelenül úgy tűnik, hogy nagyobb nyereséget hoz, mivel Gitte Jensen szerint, a rendszer egyszerre felhasználóbarát, világos és időtakarékos:

“Ez olyan egyszerű. Nem is lehetne egyszerűbb. A múltban, majdnem tovább tartott elküldeni, mint előkészíteni a költségeket. De az Online Jelentés beszerzése után minden simán fut, és sok időt spórol nekünk. Ha csak egyszer is keres, láthatja egy adott lakó vagy részleg összes fogyasztási számláját, amely egy olyan tulajdonság, amelyet sokat használunk. Ez határozottan jelentősen megkönnyítette a dolgokat a mindennapi életben”.

A rendszer ösztönösen vezet körbe, így könnyen használható. Maja Mirjanic teljesen új volt a Lejerbo-nál, amikor ki kellett képezni a rendszer használatára, és arról beszélt, hogy milyen tapasztalatai vannak a jelentéskészítés megismeréséről:

"Az elejétől fogva nagyon, nagyon könnyen használható és érthető volt. Ez az egyik legjobb dolog, mert könnyen megkapsz minden szükséges információt"

Brunata Online

Az Online Jelentés a Brunata Online része- és a Brunata Online Szabvány részeként ingyen elérhető

Tudjon meg többet

“Az elejétől fogva nagyon, nagyon könnyen használható és érthető volt. Ez az egyik legjobb dolog, mert könnyen megkapsz minden szükséges információt. Például csak rákeresel egy lakóra és máris láthatod az összes korábbi számláját vagy más, ugyanabban a bérleményben érintett lakót. Maga a számla kiállítása is nagyon könnyű tekintettel arra, hogy a fogyasztás típusa szerinti bontás is elérhető. A segítségével könnyű átlátni, hogy mi tartozik a vízhez és mi a hőhöz és így tovább. Szerintem ez nagyszerű.”

Az érték egy folyamatos utazás

Brunata egyik legfontosabb feladata az ügyfelek visszajelzéseinek meghallgatása. Ezért folyamatosan igyekszünk frissíteni a rendszereket az ügyfelek kívánságainak és igényeinek megfelelően, ami úgy tűnik, hogy a Lejerbo javát szolgálja.

“Jók a frissítések és a fejlesztések, például a részletfizetési számla listákról szóló jelentés sokkal jobb, mint korábban. Könnyen használható, tökéletes” – mondja Maja Mirjanic.

Hozzá hasonlóan Susanne Kühl is azt állítja, hogy az Online Jelentés megfelel a Lejerbo munkájának minőségre és hatékonyságra vonatkozó normáinak:

“Egy nagy pozitívum az Önök részéről, hogy a rendszerek mindig működnek. Az online jelentéskészítés hatékony és egyértelműen átlátható. Rendkívül elégedett vagyok”.

A Brunata-nál büszkék vagyunk arra, hogy olyan megoldásokat tudunk kínálni, amelyek megkönnyítik a Lejerbo és más ügyfeleink mindennapi életét. Ezért tovább fejlesztjük megoldásainkat, hogy értéket teremtsünk az ügyfelek számára, és kielégítsük igényeiket, elvárásaikat és kívánságaikat a jövőre nézve.