Eset

A Lakásszövetkezetek nagyot nyerhetnek

a Brunata online szolgáltatásával

Brunata Online számos különböző funkciója megfelelő alapot nyújt ahhoz, hogy a fogyasztási szokások jól érthetőek legyenek a mérőegység, lakás és ingatlan szintjén. Ezzel jobb áttekintést, nagyobb biztonságot és nagyobb hatékonyságot biztosít az adminisztrátor elfoglalt mindennapi életében.

A KAB-nál és Silkeborg településen a Brunata Online kulcsfontosságú eszköz a mindennapi munkában, ahol nagy követelményeket támasztanak a hatékony folyamatok és a kiváló minőségű eredmények tekintetében. A mindennapi életben, ahol számtalan megtévesztő dolog, valamint a nagy ambíciók egyszerre vannak jelen, különösen kívánatos, hogy könnyen hozzáférjenek nagy hozzáadott értéket teremtő eszközökhöz.

“A Brunata online rendszere egy zseniális irányítási eszköz. Ez a szerkezet gyorsan, biztonságosan és könnyen működik. Ugyanakkor a program biztosítja a szükséges áttekintést, és sok időt takarít meg nekünk. Amikor bejelentkezik, néhány másodpercen belül adatokat kap, ami elég lenyűgöző más beszállítókhoz képest” – mondja Bo Neergaard, a KAB energetikai tanácsadója.

Lakók kérdezték

A KAB-nál a Brunata Online-t általános eszközként használják 68.000 bérlemény adminisztrációjára. A program különleges értéket képvisel a lakók kérdéseivel kapcsolatban, ahol a kérdések hatékonyan megválaszolhatók, mivel az egyes bérlemények esetében könnyen hozzáférnek a fogyasztási áttekintéshez. Silkeborg településen az áttekintés különösen alkalmas az idősek otthonában élő lakók rokonaitól érkező kérdések kezelésére is.

“Pillanatok alatt megtalálható egy adott számlához tartozó egyedi ok, ha Brunata Online-t használ. Az egyes fogyasztásmérők adataiból kereshetünk, ami nagyon hasznos a magas fogyasztással kapcsolatos kérdések során” – mondja Betina Jyndevad, Silkeborg önkormányzatának képviselője.

Jegyzőkönyvek

Silkeborg településen Betina Jyndevad és Jette Louise Bak felelősek az idősek otthonában elérhető férőhelyek kiosztásáért. E folyamat lényeges része az áttelepülések bejelentése, ahol a Brunata Online-t a hatékonyság növelésének és a minőségbiztosítás eszközének használják.

“Csak néhány dolog szükséges, hogy belépünk a Brunata Online-ba. Csak az indulás időpontja szükséges, és akkor automatikusan megmondja, hogy ki költözik, milyen időpontban. Ez gyors, és ugyanakkor nyugalmat biztosít, mert azonnal láthatjuk, hogy a jelentést továbbították”, mondja Jette Louise Bak.

Brunata Online

A Brunata olyan szolgáltatásokat kínál Önnek, mely megkönnyíti mind az Ön életét, mind a lakókét.

Tudjon meg többet

A fogyasztásingadozások észlelése

A Brunata Online egy másik értékes jellemzője a program jelentések készítése, amelyekből például a fogyasztásra és a levegő páratartalmára vonatkozó adatok nyerhetők ki. Mind a KAB, mind a Silkeborg önkormányzat havi jelentést kap, amely feltárhatja az az általuk kiválasztott területek eltéréseit. A KAB-nál a jelentéseket különösen a mérők és a gyűjtőrendszerek működésének ellenőrzésére használják, míg a silkeborgi önkormányzat a nem megfelelő fogyasztási szokásokra való reagálás lehetőségét hangsúlyozza ki.

“Jó, hogy megtudjuk, ha néhány bérlőnél jelentős fogyasztási ingadozások tapasztalhatóak, mivel lehetővé teszi számunkra, hogy csírájában elfojtsuk az olyan problémákat, mint például a folyamatosan folyató csap vagy WC. A jelentések ezért némi nyugalmat biztosítanak, mivel információt szolgáltatnak a felesleges energiapazarlásról” – mondja Betina Jyndevad.

"Az új rendszernek nagyon ígéretes jövője van. Egyszerűen briliáns."

A jövő lehetőségei

Bo Neergaard szerint a Brunata Online segíthet új jövőt nyitni a fűtési rendszerek területén. A Brunata-val együttműködve a KAB jelenleg egy új rendszert próbál ki, ahol a hőmérséklet-naplózókat a Brunata online ellenőrzéssel kombinálva használják.

“Az új rendszernek nagyon ígéretes jövője van. Egyszerűen briliáns. Hirtelen lehetővé válik a fűtési rendszer belső szabályozásának és a meleg víz elosztásának szabályozása a hőmérséklet alapján, ezáltal minimalizálva a hőkiadásokat. Ezért fennáll annak a lehetősége, hogy a beruházás viszonylag rövid időn belül megtérül– mondja Bo Neergaard.

Brunata gondoskodik ügyfeleiről

A Brunata Online számos funkciója lehetővé teszi az egyes ügyfelek számára, hogy a programot az elsődleges munkaterületüktől függően eltérő módon használják. A KAB és a silkeborgi önkormányzat jó példák arra, hogy a programból hogyan profitálhat különböző módokon. Az ügyfél igényeitől függetlenül a Brunata mindig gondoskodik arról, hogy a megoldás minden előnyét biztosító keretrendszer többek között tanfolyamok és folyamatos tanácsadás révén jöjjön létre.

“Volt egy bevezető kurzusunk, ami nagyon jó volt ahhoz, hogy készen álljunk a program használatára – egyszerűen fantasztikus érzés volt, hogy valami ilyen egyszerű lehet” – mondja Betina Jyndevad. Jette Louise Bak hozzáteszi: Később is volt lehetőség arra, hogy kérdéseket tegyünk fel, és a beállításokat módosíttassuk, amelyekről gyorsan gondoskodtak”.

Így a Brunata KAB-bal és Silkeborg önkormányzattal való együttműködése során hozzáadott értéket teremtettek a Brunata Online mindennapi munka során történő használatával. A Brunata mindig készen áll arra, hogy segítsen ügyfeleinek, hogy az új megoldásokkal végzett munka során biztosan megkapják a szükséges tanácsokat.